Inschrijving 25e Straatnaamtoernooi van start

Dit jaar organiseert ‘De Klaverhal’ voor de 25e keer het Straatnaamzaalvoetbaltoernooi. Een evenement dat niet meer weg te denken is van de Zoeterwoudse decemberkalender. Voor u de mogelijkheid om het samen met uw (voormalige) buren op te nemen tegen andere Zoeterwoudse stratenploegen.

De editie van 2012 betekent ook de laatste keer dat het zaalvoetbaltoernooi in deze vorm wordt georganiseerd. Daarom mag u deze finale-editie voor geen goud missen! Wellicht heeft u het toernooi enkele jaren aan u voorbij laten gaan, maar ‘De Klaverhal’ biedt u nog één keer de gelegenheid om met uw (voormalige) buren aantreden en na afloop gezellig na te tafelen.

Het toernooi wordt op drie achtereenvolgende zaterdagavonden gespeeld en vóór de feestdagen afgerond. Het toernooi start zaterdag 8 december. De tweede voorronde-avond is een week later, op zaterdag 15 december. De finales worden zaterdagavond 22 december gespeeld.

Bij voldoende inschrijvingen worden de ploegen ingedeeld in een A-groep en een B-groep. De A-groep bestaat uit de ploegen met de fanatieke spelers. De B-groep bestaat uit ploegen die het toernooi recreatiever benaderen. Pas op zaterdag 22 december, de finale-avond, komen de ploegen uit de verschillende groepen elkaar tegen, zodat er één uiteindelijke winnaar komt.

Deelname van uw team kost € 40,-, direct te betalen bij het inleveren van uw deelnameformulier. Gastspelers moeten woonachtig zijn (geweest) in de gemeente Zoeterwoude. Een speler die ooit in uw deelnemende straat heeft gewoond, maar inmiddels is verhuist, is géén gastspeler en kan daarom ‘gewoon’ uitkomen voor uw straat. Het inschrijfformulier vindt u onder dit bericht.

Het inleveren van de inschrijfformulieren kan tot en met vrijdag 30 november 20.00 uur in ‘De Klaverhal’. Daar zal dan ter plekke worden geloot. De aanvoerders van de teams krijgen voor maandag 3 december het speelschema opgestuurd, zodat u ruim van tevoren weet wanneer en hoe laat u speelt.

Wanneer u vragen heeft over het toernooi kunt u terecht in ‘De Klaverhal’ of bij Benjamin Hilgersom (06-152 115 12 of benjamin_hilgersom@hotmail.com).

Tot ziens in ‘De Klaverhal’!

Inschrijfformulier Straatnaamzaalvoetbaltoernooi 2012